ЗАПОРІЖЖЯ

У Запорізькій міськраді повідомили, скільки шкіл працюватимуть за змішаною формою навчання, — ФОТО

Вже за три дні 74 навчальних заклади Запоріжжя відкриють свої двері для учнів. Цього навчального року ці освітні заклади працюватимуть за змішаною формою навчання.

Про це повідомила Регіна Харченко, виконуюча обов’язки міського голови.

На сьогодні в Запоріжжі сформовано 132 перших класи, в яких вчитимуться 3622 дітей. Серед готових до роботи і початкова школа «Прогрес». За 2,5 мільйони гривень тут облаштували укриття де діти зможуть позмінно здобувати освіту офлайн. Під час ремонту тут полагодили стіни, побудували санвузли, провели електрику, інтернет, вентиляційну систему та створили запасний вихід. Класи оснащені необхідною технікою, є медичний куточок і локації для відпочинку.

«Вже з понеділка учні сядуть тут за парти та вчитимуться позмінно. Напередодні навчального року в цій школі провели День відкритих дверей: малеча побачила один одного, а батьки впевнилися в якості та надійності укриття, що розраховане на 150 осіб», – пише Харченко.

Облаштували укриття: у дитсадку № 144 розпочалось очне навчання для дітей з особливими освітніми потребами, — ФОТО, ВИДЕО


Читайте також:

Окупанти завдали прямий удар по будинках – виникла пожежа: наслідки ворожих обстрілів Запорізької області 28 серпня, — ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!