ЗАПОРІЖЖЯ

Срібний призер Олімпіади Парвіз Насібов зустрівся із президентом країни та отримав орден

У День Незалежності президент України Володимир Зеленський зустрівся з переможцями й призерами літніх Олімпійських ігор-2024, а також їх тренерами та відзначив їх державними нагородами.

Про це повідомили на сайті президента України.

Серед спортсменів та тренерів нагороди отримали і троє запоріжців. Так, нагороду з рук президента отримав срібного призера з греко-римської боротьби – Парвіз Насібов. Його відзначили орденом «За заслуги» ІІ ступеня. Євгена Черткова, особистого тренера борця, нагороджений орденом «За заслуги» І ступеня.

Відповідно до наказу орден «За заслуги» ІІІ ступеня також був присвоєний 23-річному Михайлу Кохану, який завоював «бронзу» у метанні молота.

Володимир Зеленський подякував олімпійцям за те, що вони прославляють незалежність і доводять силу нашої держави.

«Ми разом показуємо світу, що таке Україна, що таке наша держава. Україна, яка бореться. Україна, якій може бути дуже боляче, важко, але вона встає і продовжує йти до своєї головної мети. Україна, яка здатна тримати удар. Україна, яка здатна перемагати», – наголосив Володимир Зеленський.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», у Запоріжжі зустріли олімпійців Парвіза Насібова та Вікторію Кесарь та вручили їм грошові сертифікати.

В Запорізькій ОВА повідомили, скільки військовослужбовців вчора звільнили з російського полону


Читайте також:

Ворог атакував оборонні рубежі захисників на Оріхівському напрямку

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!