ЗАПОРІЖЖЯ

Провели реконструкцію та обладнали укриття: в Запоріжжі училище готове до переходу на офлайн навчання, — ФОТО

За підтримки благодійників у запорізькому вищому професійному училищі «Моторобудівників» провели реконструкцію та обладнали сучасне укриття, розраховане на 260 осіб. Наразі навчальний заклад готовий до роботи офлайн.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

В рамках капітального ремонту в закладі встановили вентиляцію, замінили освітлення, облаштували санвузли. Укриття тут обладнали всім необхідним приладдям для освітнього процесу. В новому навчальному році навчання в училищі проводитиметься позмінно.

Теорію студенти відпрацьовують з викладачами дистанційно, а виробниче навчання проходитимуть в майстернях. Щоденно 60 студентів зможуть вчитися офлайн.

«Оскільки училище спеціалізується на підготовці висококваліфікованих робітників, без практичного відпрацювання отриманих знань не обійтися. Адже майбутні професіонали повинні вміти працювати руками», – підкреслила Лариса Савінська, заступниця директора з навчально-виховної роботи «Моторобудівник».

Укриття також повністю забезпечене всім необхідним для довготривалого перебування: розкладними ліжками, спальними мішками, ковдрами, запасом питної води та продуктами на 1-3 доби.

Батьки можуть обрати форму навчання: запорізька школа-інтернат готується до роботи в змішаному форматі, – ФОТО, ВІДЕО


Читайте також:

Окупанти планують відкрити «козачі класи» у школах Запорізької області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!