УКРАЇНА

Наймасштабніша спецоперація: СБУ взяла в полон понад 100 росіян на Курщині

Унікальна спецоперація Служби безпеки України на території Росії завершилася захопленням понад ста російських військових.

102 російських військовослужбовців були захоплені в полон на території Курської області Росії спецназом Служби безпеки України. Про це повідомляє джерело Української правди в СБУ.

За словами джерела, це наймасштабніша операція із захоплення ворожих солдатів за один раз.

Бійці ЦСО «А» СБУ захопили і зачистили укріплений ротний опорний пункт, який був оснащений підземними комунікаціями, житловими приміщеннями, їдальнею, збройовою і навіть лазнею. Опорний пункт був якісно укріплений і захищений з усіх боків.

Як зазначає співрозмовник УП, противник не збирався здаватися в полон, тому що мав у своєму розпорядженні достатню кількість провізії та боєприпасів.

Спецпризначенці ЦСО «А» СБУ взяли в полон 102 військовослужбовців 488-го гвардійського мотострілецького полку ЗС РФ і бійців підрозділу «Ахмат».

Читайте також: Іранські хакери атакували топ-політиків США

Відео та фото про цю подію опублікував проект «Хочу жити».

Нагадаємо, український наступ змушує росіян зміцнювати оборону в Курській області. Супутникові знімки підтверджують, що український наступ змушує росіян будувати нові укріплення в Курській області.