УКРАЇНА

В Україні очікується теплий тиждень з дощами: прогноз погоди на 13-16 серпня

Упродовж тижня з 13 по 16 серпня в Україні пануватиме переважно суха погода. Лише на північному сході, а також у Карпатах і на Закарпатті можливі короткочасні дощі та грози.

Протягом наступного тижня в Україні очікується переважно суха погода. Від 13 до 14 серпня на північному сході країни можливі короткочасні дощі та грози. 15 серпня погодні умови погіршаться в Карпатах та на Закарпатті, де також слід чекати короткочасні дощі та грози. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр. 

Читайте також: Росія визнала втрату 28 населених пунктів у Курській області

Вітер переважно північно-західний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температурний режим протягом цього періоду буде комфортним: вночі температура коливатиметься від 10 до 16°C, вдень – від 20 до 27°C. 

На півдні та в Закарпатті вночі температура може підніматися до 18°C, а на узбережжі морів – до 21°C. Денні температури в південних регіонах і на узбережжі сягатимуть 25-31°C.

Нагадаємо, ЗСУ зняли прапор РФ з адміністративної будівлі у Курській області (відео). Військові 228-го окремого штурмового батальйону опублікували відео, на якому зафіксовано момент зняття російського прапора з адміністративної будівлі в селі Дар’їно.