УКРАЇНА

ЗСУ наступають на ще один район Білгородщини

Росіяни заявили, що українці наступають ще в одному районі Бєлгородської області

Українські війська просуваються ще в одному напрямку Бєлгородської області, про це заявив губернатор Бєлгородської області РФ В’ячеслав Гладков сьогодні, 12 серпня.

Чиновник оголосив про початок евакуації населення прикордонного Красноярузького району у відеозверненні в соцмережах, — зазначає російська служба ВВС.

Читайте також: ЗСУ розбили підрозділ кадирівців – Deep State

«У нас тривожний ранок. Активність ворога на кордоні Красноярузького району… Починаємо переміщення мешканців Красноярузького району в більш безпечні місця», — наголосив Гладков.

За словами губернатора, авакуацій ний транспорт уже відправлено в потрібні місця.

Зокрема в соцмережі «Вконтакте» Гладков заявив, що Збройні Сили України 40 разів за добу обстріляли населені пункти Бєлгородської області, а також здійснили 42 атаки безпілотниками. За його словами сім мирних жителів дістали поранення.

Читайте також: Наступ ЗСУ у Курській області: Росія звернулася до ООН

Нагадаємо, що Красноярузький район розташований на північному заході Бєлгородської області, від райцентру, Красної Яруги, до Суджі в Курській області, куди 6 серпня увійшли українські військові, — приблизно 45 км.

Раніше стало відомо, що українці просунулися на 30 км вглиб Росії. В районі Курського прикордонного району. це визнали в Міноборони Росії.