ЗАПОРІЖЖЯ

Складають розклад для учнів: ще одна запорізька гімназія готується до роботи за змішаною формою навчання

За три тижні до запорізької гімназії №63 повернуться учні. Навчальний заклад працюватиме за змішаною формою навчання.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

У гімназії відремонтували укриття, яке розраховано на 105 учнів. Під час ремонту тут пофарбували стіни, стелю, підлогу, обладнали санвузол, аварійний вихід та нову вентиляцію інверторного типу, яка працює на охолодження або обігрів. В укритті облаштували три навчальні зони. Також тут є кабінети психолога та медпрацівника. У додаткових приміщеннях –  ігрові кімнати. 

В укритті вже проводять заняття для дошкільнят. За словами Геннадія Циганова, директора навчального закладу, гімназія повністю готова розпочати освітній процес за змішаною формою навчання. Діти вчитимуться у дві зміни. Наразі педагоги готують розклад занять, відповідно до якого дошкільний підрозділ та початкова школа навчатимуться три дні на тиждень, в інші дні – учні 5-9 класів. 

«Для тих учнів, чиї батьки не дали згоди на очне навчання дітей, проводитимуть заняття дистанційно. У нашому укритті чудовий інтернет, тому у вчителів не буде із цим проблем. До 1 вересня у нас буде можливість у реальному часі транслювати заняття дітям. Наразі займаємось придбанням відповідної техніки», – повідомив Геннадій Циганов.

Обладнали укриття: ще дві школи Запорізької області перейдуть на змішаний формат навчання, — ФОТО, ВІДЕО


Читайте також:

Роботи виконано на 70%: як просувається відбудова зруйнованого запорізького будинку на вул. Якова Новицького, — ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!