УКРАЇНА

Погода в Україні на вихідні: чого очікувати 10-11 серпня

Вихідні 10-11 серпня в Україні відзначаться різноманітними погодними умовами: короткочасні дощі та грози очікуються у більшості регіонів, проте вже з неділі прогнозується суха погода.

Цими вихідними, 10-11 серпня, погода в Україні буде різноманітною. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр. 

Читайте також: Пентагон заявив, що наступ ЗСУ у Курській області «відповідає політиці США»

У ніч з п’ятниці на суботу західні, північні та центральні області України зазнають впливу атмосферних фронтів, що спричинять короткочасні дощі та місцями грози. Водночас східні та західні регіони залишаться без значних опадів.

Вже вдень 10 серпня більшість території країни, за винятком сходу та заходу, може очікувати на короткочасні дощі, подекуди з грозами. Проте вже з неділі, 11 серпня, і протягом понеділка, вся Україна матиме суху погоду, без опадів.

Окрему увагу варто звернути на погодні умови в ніч та ранок 10 серпня на заході України, де місцями спостерігатиметься туман. Водіїв просять бути обережними на дорогах через обмежену видимість.

Вітер протягом вихідних переважатиме північно-західного напрямку зі швидкістю 5-10 м/с.

Читайте також: Розлучень в Україні стало в півтора раза більше

Температура повітря вночі коливатиметься в межах 13-19°, а на узбережжі морів можливі тепліші ночі до 22°. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 22 до 28° тепла, а на півдні та сході країни буде значно спекотніше — від 27 до 34°.

Нагадаємо, Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа у національному опитуванні. Віце-президент Камала Гарріс випереджає Трампа на 5% у новому загальнонаціональному опитуванні.