УКРАЇНА

Погода в Україні на 8 серпня: мінлива хмарність та місцеві опади

У четвер, 8 серпня, Україну охопить мінлива хмарність з можливими короткочасними дощами та грозами на північному сході.

У четвер, 8 серпня в Україні прогнозується мінлива хмарність. В більшості регіонів опадів не очікується, однак на північному сході можливі короткочасні дощі та грози. Вітер буде переважно північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр. 

Читайте також: FPV-дрон СБУ знищив російський Мі-28 над Курською областю, — ЗМІ

Температура повітря варіюватиметься в залежності від регіону. Вночі по всій Україні вона коливатиметься від 13 до 18°C, вдень температура підніметься до 22-27°C. На півдні країни вночі буде тепліше, від 17 до 22°C, а вдень температура досягне 26-31°C. В Карпатах вночі очікується температура 8-13°C, вдень – 19-24°C.

По Київщині прогнозується мінлива хмарність без опадів. Вітер буде північно-західний, з швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі по області триматиметься в межах 13-18°C, вдень – 22-27°C. У Києві вночі температура буде від 15 до 17°C, а вдень – 25-27°C.

Нагадаємо, Кирило Буданов заявив, що наступ Росії вичерпається за півтора-два місяці. Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов спрогнозував, що нинішній спад у наступальних операціях Росії триватиме до півтора-два місяців.