УКРАЇНА

Прогноз погоди в Україні на 1 серпня: тепла та суха погода

1 серпня в Україні очікується тепла і суха погода. Мінлива хмарність та відсутність опадів сприятимуть комфортним умовам.

У четвер, 1 серпня в Україні очікується мінлива хмарність без опадів. Вітер буде переважно західний, швидкість якого коливатиметься в межах 5-10 м/с. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр. 

Вночі температура повітря становитиме 11-16°, а вдень прогріватиметься до 24-29°. У південних областях та в Криму нічна температура зберігатиметься на рівні 16-21°, вдень – до 27-32°.

У Київській області також очікується мінлива хмарність без опадів. Вітер буде західний, швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі буде коливатися між 11-16°, а вдень підніметься до 24-29°. У самому Києві температура вночі становитиме 14-16°, а вдень – 26-28°.

Нагадаємо, офіційно: електронний та паперовий військово-обліковий документи мають однакову юридичну силу. Військово-облікові документи в електронній формі, включаючи ті, що зберігаються в мобільному застосунку або у вигляді роздрукованих з QR-кодом, мають таку ж юридичну силу, як і паперові документи.