ВСЕСВІТ

ХАМАС повідомляє про вбивство лідера Ісмаїла Ханії в Тегерані

Вранці 31 липня в Тегерані був убитий один з лідерів ХАМАС Ісмаїл Ханія, що став наслідком «жорстокого сіоністського нападу» на його резиденцію після його участі в інавгурації нового президента Ірану.

У палестинському терористичному угрупованні ХАМАС заявляють, що в Тегерані був убитий один з їхніх лідерів Ісмаїл Ханія. Про це повідомляють, зокрема, Al Jazeera, а також Times of Israel.

Читайте також: ГУР вдарив по російській авіабазі в Сирії відразу після зустрічі Путіна з Асадом – відео

Лідер ХАМАСу Ханія був убитий в Тегерані вранці 31 липня в результаті «жорстокого сіоністського нападу на його резиденцію в Тегерані» після того, як він був присутній на інавгурації нового президента Ірану.

Речник ХАМАСу Самі Абу Зухрі заявив, що вбивство Ханії є «серйозною ескалацією, яка не досягне своїх цілей». За його словами, палестинське угрупування розпочне «відкриту війну за звільнення Єрусалиму і готове заплатити за це будь-яку ціну».

Нагадаємо, у ЦАХАЛ заявили про ліквідацію головного командира Хезболли. Фуад Шукр, за даними ізраїльських військових, був відповідальним за нещодавній удар, внаслідок якого загинули 12 дітей.