ЗАПОРІЖЖЯ

Окупанти закликали доносити на тих, хто фотографує «ополченців» у Запорізькій області

На тимчасово окупованих територій Запорізької області російські загарбники закликають доносити на тих, хто фотографує так зване «народне ополчення».

Про це повідомили у Центрі національного спротиву.

Імітуючи підтримку місцевого населення окупаційна влада завозить на окуповану територію регіону гастролерів, які згодились доєднатися до так званого «народного ополчення». Адже серед місцевих мешканців бажаючих майже немає. Загони переважно формують з «ветеранів СВО» з територій, які були окуповані у 2014 році. Їх нерідко селять у квартири людей, які були змушені покинути власні домівки через загарбників.

Гастролери патрулюють вулиці населених пунктів. Водночас окупанти закликають повідомляти про тих, хто фотографує членів так званого «народного ополчення».

«Враховуючи, що «ополчення» ніяке на народне, фотографувати їх не можна, адже тоді легко довести, що місцевих серед них немає, а ті хто є, боїться підпілля. Та ворог напевно не знає, що більшість «ополченців» вже встановлена й лише справа часу, коли їх кар’єра закінчиться», – йдеться в повідомленні.

Запорізький суд виніс вирок ексінспектору рибохорони, який працює на загарбників


Читайте також:

Пошкоджено магазини, будинки та квартири: наслідки ворожих ударів по Запорізькій області, — ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!