ЗАПОРІЖЖЯ

Двоє запорізьких спортсменів беруть участь в Олімпійських іграх

Двоє спортсменів з Запорізької області  беруть участь в Олімпійських іграх, які проходять у Парижі з 26 липня і до 11 серпня.

Про це повідомляли у Запорізькому обласному відділенні Національного олімпійського комітету України.

Двоє спортсменів із Запорізької області здобули право представляти нашу країну на Олімпійських іграх. Це Парвіз Насібов (боротьба греко-римського стилю) та Вікторія Кесарь (стрибки у воду на трампліні 3 метрів в індивідуальних та командних змаганнях).

«Нажаль, війна внесла свої корективи і від Запорізької області це найменший склад за всю історію незалежності нашої країни», – констатували в комітеті.

Вчора, 26 липня, на честь відкриття 33 літніх Олімпійських ігор запорізькі спортсмени, тренери, військові та представники обласної влади у Запоріжжі підняли державний прапор України та стяг Національного олімпійського комітету України.

«Пишаюсь спортсменами, які представлятимуть нашу державу та наш регіон. Навіть після підготовки у надскладних умовах вони готові виборювати перемогу для України», – написала Регіна Харченко, виконуюча обов’язки міського голови.

Нагадаємо, Парвіз Насібов виборов срібну медаль на Олімпійських іграх в Токіо. Має звання заслуженого майстра спорту України. Про шлях спортсмена до перемоги «Перший Запорізький» розповідав у великому матеріалі. Спортсмен також потрапляв до рейтингу кращих борців світу.

Вікторія Кесар, майстер спорту України міжнародного класу. Вона вже не вперше бере участь в Олімпійських іграх. За третє місце на чемпіонатах Європи Вікторії Кесар було призначено президентську стипендію. За високі спортивні досягнення у Запорізькому обласному відділенні національного олімпійського комітету України визнали Вікторію Кесарь кращою спортсменкою області за лютий 2024 року.

У Запоріжжі на дитячому майданчику знайшли бойову гранату: подробиці


Читайте також:

Пошкоджено магазини, будинки та квартири: наслідки ворожих ударів по Запорізькій області, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!