УКРАЇНА

Російський дрон атакував мирних мешканців Херсона: 5 людей госпіталізовані

У Херсоні внаслідок атаки дрона постраждало п’ятеро людей, які перебували біля магазину.

Окупанти скинули вибухівку з безпілотника біля магазину у Херсоні, внаслідок чого п’ятеро мешканців міста потрапили до лікарні. Про це повідомили Херсонська обласна військова адміністрація та голова Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Читайте також: Україна отримає від ЄС 1,5 млрд євро з заморожених російських активів

“У Херсоні пʼятеро людей постраждали внаслідок атаки російського безпілотника. Окупаційні війська скинули вибухівку з дрона на херсонців, котрі перебували біля магазину. Вибухові травми та уламкові поранення дістали чоловіки, 64, 66, 55, 63 роки, а також 66-річна жінка. Усіх потерпілих бригади “екстренки” доставили до медичних закладів у середньому стані тяжкості”, — йдеться у повідомленні. 

За словами Мрочко, російські окупанти скинули вибухівку з безпілотника у Дніпровському районі Херсона. Поранені, зокрема, отримали закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, осколкове поранення обличчя та осколкове поранення живота.

Нагадаємо, поліцейський з Луганщини незаконно отрмиав понад 2,6 млн грн як військовополонений. Чоловік втік на окуповану територію та незаконно отримав понад 2,6 мільйона гривень державних коштів, призначених для сімей військовополонених.