На війні загинув журналіст Олександр Машлай

Колишній головний редактор видання Правий Поступ пішов на фронт з перших днів повномасштабного вторгнення.

Військовослужбовець, колишній головний редактор видання Правий Поступ Олександр Машлай загинув 7 травня на Авдіївському напрямку під час виконання бойового завдання. Про це повідомив Комітет Верховної Ради з питань свободи слова на своїй Facebook-сторінці.

«Олександр виховувався у Пласті – Національній скаутській організації України, був активістом на Рівненщині та Волині, членом Молодіжного Націоналістичного Конґресу, в 2004 році — співкоординатор громадянської кампанії ПОРА (чорна) на Рівненщині«, — йдеться в повідомленні.

З 2005 року він був членом громадської організації Національний Альянс, організатором та співорганізатором патріотичних молодіжних таборів, теренових ігор та заходів.

Машлай пішов добровольцем на фронт із початку повномасштабного російського вторгнення. У нього залишились дружина та двоє синів.

За даними Інституту масової інформації, він став 80-м медійником, який загинув унаслідок російської агресії проти України.

Як ми вже писали раніше, в боях за Україну загинув журналіст Дмитро Сінченко.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp