Масований удар по Запоріжжю: все, що наразі відомо про наслідки обстрілу, — ФОТО, ВІДЕО

Близько 4:35 ранку 8 травня військові російської терористичної армії завдали масований удар по Запоріжжю. Загарбники поцілили по об’єктах критичної та цивільної інфраструктури. Внаслідок ворожих обстрілів є руйнування.

Про це повідомив Іван Федоров, голова Запорізької обласної військової адміністрації.

«Внаслідок обстрілу було пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури. Також окупанти поцілили по енергетичному об’єкту. Всі підрозділи Запорізької міської ради на місцях і працюють над ліквідацією наслідків атаки!», — додала Регіна Харченко, виконуюча обов’язки міського голови.

Відео: 5 редакція

Також внаслідок російського обстрілу пошкоджено гаражний кооператив, один з парків міста та міський електротранспорт. Крім того, руйнувань зазнала одна з пожежних частин міста. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено службові приміщення і фасад будівлі.

Відео: 5 редакція

«Рятувальники, які прибули на місця подій, проводили оперативні заходи з пошуку ймовірних постраждалих і ліквідовували пожежі, які виникли внаслідок вибухів. На щастя, загиблих та травмованих немає. Станом на 8:00 роботи по усім адресам завершені», — повідомили у ДСНС в Запорізькій області.

Авіаційні удари по Запорізькому району: поранено чоловіка


Читайте також:

Спецпризначенці показали, як за допомогою скидів з дрона нищать окупантів на Запорізькому напрямку, — ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!