Смерть мобілізованого в Кривому Розі: розтин виявив отруєння токсичною речовиною

У Кривому Розі помер військовозобов’язаний. Розтин виявив отруєння токсичною речовиною. На тілі чоловіка знайшли проколи, схожі на уколи.

У військовозобов’язаного, який помер у Криворізькому ТЦК виявили отруєння токсичною речовиною. Про це повідомляє Telegram-канал «Свій | Кривий Ріг» з посиланням на результати розтину.

Читайте також: Студентам-чоловікам 18-22 років дозволили виїжджати за кордон на навчання: умови

За даними каналу, причиною смерті могло стати отруєння невідомою хімічною речовиною. Однак аналіз займе 21 день, саме тоді буде зроблено остаточний висновок.

Окрім того, власні джерела каналу повідомляють, що на тілі чоловіка в паховій області були виявлені проколи, схожі на уколи.

У Кривому Розі помер військовозобов'язаний. Розтин виявив отруєння токсичною речовиною. / Telegram

У Кривому Розі помер військовозобов’язаний. Розтин виявив отруєння токсичною речовиною. / Telegram

У Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Східного регіону  повідомили, що розпочато кримінальне провадження за фактом можливого перевищення службовими особами Саксаганського РТЦК та СП м. Кривий Ріг службових повноважень, що призвело до смерті мобілізованого.

Читайте також: Важкопораненим бійцям виплатять додаткові 100 тис грн — МО

Наразі у кримінальному провадженні сплановано проведення першочергових слідчих (розшукових) дій та призначено судові експертизи. Слідство  триває.

Нагадаємо, на території Криворізького ТЦК помер військовозобов’язаний. У чоловіка стався епілептичний напад, і до приїзду швидкої допомоги йому надавали домедичну допомогу. На жаль, врятувати чоловіка не вдалося.