Російські окупанти атакували Борову КАБами: поранено 3 людей, пошкоджено будинки

Російські війська атакували селище Борова на Харківщині КАБами. Внаслідок атаки 3 людини отримали поранення, а також пошкоджені житлові будинки.

Ввечері, 6 травня армія Росії атакувала КАБами селище Борова на Харківщині. Внаслідок атаки постраждало 3 людей, пошкоджено будинки. Про це повідомляє очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram та ДСНС

Читайте також: Кремль посилює ядерний шантаж та інформаційні маніпуляції, щоб схилити Захід: ISW

“22:20 с. Борова, Ізюмського району. Внаслідок обстрілу КАБ по приватним будинкам травмовано 16-річну дівчину, 55-річного чоловіка, 54-річну жінку”, — йдеться у повідомленні. 

У ДСНС повідомили, що о 22:36 рятувальники 60-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїхали для проведення обстеження території с. Борова Ізюмського району, щойно обстріляної загарбниками. 

Рятувальники повідомили, що на місці було виявлено влучання у приватний будинок, пошкодження сусіднього будинку. 

Читайте також: Суддя заявив Трампу, що той може сісти за грати

Загалом за минулу добу артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 14 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Степова Новоселівка, Берестове та інші. Авіаційних обстрілів зазнали н.п. Золочів, Петропавлівка, Борова.

Нагадаємо, РФ не возить зброю через Кримський міст. Рішення російської влади припинити використання Кримського мосту для поповнення запасів російських сил припало на різке зростання вантажних перевезень через Тамань у Ростовській області.