Не лишилося жодного вцілілого будинку: як наразі виглядає Роботине на Запоріжжі, — ВІДЕО 18+

Бійці бригади «Спартан» показали, як наразі виглядає Роботине Запорізької області, яке окупанти намагаються захопити вдруге.

Відео з’явилося у Telegram бригади.

З травня 2023 року 3 бригада оперативного призначення «Спартан» виконує бойові завдання на Запорізькому напрямку. За цей період гвардійці бригади спільними зусиллями з суміжними підрозділами деокупували не один десяток квадратних кілометрів територій.

Так, в серпні 2023 року Сили оборони України звільнили від російських окупантів село Роботине, з моменту звільнення населений пункт перебуває на лінії зіткнення та під постійними російськими обстрілами. На сьогодні на місці зруйнованого села не залишилось нічого окрім назви та суцільних руїн.

«Успішними діями гвардійці зупинили не один наступ окупаційних військ РФ та перетворили на металобрухт їхню техніку. За час перебування бригади на напрямку гвардійці завдають окупантам нищівних втрат вздовж всієї лінії фронту в зоні своєї відповідальності. Гвардійці знищили більше ніж 700 окупантів, 800 зазнали поранень, також знищено понад 60 одиниць бронетехніки ворога. Наразі військовослужбовці бригади продовжують стримувати агресію ворога та наближають нашу перемогу», — йдеться у повідомленні бригади «Спартан».

Відео 18+:

Нагадаємо, 6 травня на Оріхівському напрямку ворог шість разів атакував позиції українських захисників в районі Роботиного Запорізької області та Старомайорського Донецької області.

Окупанти ударили по Запорізькій області 291 раз за добу: надійшло десять повідомлень про руйнування


Читайте також:

Мобілізація РФ на окупованій території Запорізької області: хочуть призвати понад 150 тисяч, в зоні ризику — чоловіки до 30 років

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!