У підпільному цеху Одеси підробляли одяг десяти світових брендів

Орієнтовна вартість вилученої продукції та обладнання становить близько 1,8 мільйона гривень.

В Одесі виявлено підпільний цех із виробництва контрафактного одягу, де підробляли торгові марки понад десяти відомих брендів. Про це повідомило Бюро економічної безпеки.

Організатором виробництва був іноземний громадянин. Продукцію реалізовували як у роздріб, так і оптом через інтернет та на ринках по всій Україні.

Під час обшуку вилучено обладнання для виробництва одягу та нанесення логотипів, включаючи лінію для нанесення кольорових логотипів через кліше, сушарку, термопрес для перенесення логотипів, промисловий ніж для тканини та швейний верстат із монітором керування.

Читайте також: У Львові затримали чоловіка за підробку документів для виїзду за кордон

Правоохоронці також вилучили одяг із логотипами всесвітньо відомих брендів, тканину, нитки, термобірки для одягу з фурнітурою, зразки логотипів, рамки-кліше для верстатів, лекала для одягу, документи та інші матеріали. Орієнтовна вартість вилученої продукції та обладнання становить близько 1,8 мільйона гривень.

Минулого року БЕБ також виявило підпільну швейну фабрику у Кіровоградській області, де підробляли торгові марки понад 20 світових люксових брендів одягу та аксесуарів. Для вивезення продукції знадобилося 15 фургонів.