На Львівщині стався вибух у пункті прийому металобрухту: 2 загиблих

Внаслідок вибуху на пункті прийому металобрухту у селі Старий Яр Яворівського району загинуло 2 людей.

У середу, 24 квітня у селі Старий Яр Яворівського району на пункті прийому металобрухту стався вибух, що призвів до трагічних наслідків. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Читайте також: Росія погрожує ударити по ядерних об’єктах НАТО в Польщі

За попередніми даними правоохоронців, 24 квітня 58-річна мешканка одного з сіл Яворівського району разом зі своїм 54-річним сусідом принесли до пункту прийому металобрухту, розташованого у селі Старий Яр, металеві предмети. Під час зважування металу стався вибух

Внаслідок вибуху на пункті металобрухту загинуло двоє людей: 58-річний чоловік, який привіз металобрухт, та 42-річна власниця пункту прийому.

Ще одна жінка, яка супроводжувала загиблого, отримала численні травми та була госпіталізована.

Наразі на місці події працюють слідчі, вибухотехніки, криміналісти поліції Львівщини та співробітники Яворівського районного відділу поліції.

Читайте також: ЗСУ показали, як знищили бронетехніку РФ під Бахмутом — відео

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст.264 (Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, на Сумщині чоловік ґвалтував своїх доньок: йому загрожує довічне ув’язнення. На Сумщині 40-річний чоловік систематично ґвалтував доньку, та вчиняв сексуальне насильство щодо іншої.