На Оріхівському напрямку окупанти атакували біля Роботиного Запорізької області

Минулої доби на Оріхівському напрямку ворог три рази атакував позиції українських захисників в районі Роботиного на Запоріжжі та Старомайорського Донецької області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 23 квітня.

Авіаційних ударів зазнали Оріхів і Мала Токмачка Запорізької області.

Протягом минулої доби на всьому українському фронті відбулося 86 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав шість ракетних та 77 авіаційних ударів, здійснив близько 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по двох зенітно-ракетних комплексах та 16 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ уразили пункт управління, два засоби протиповітряної оборони та один район зосередження особового складу окупантів.

У ніч на 23 квітня загарбники атакували Україну 16-ма ударними БпЛА типу «Shahed», збито 15 «шахедів» у Миколаївській, Одеській, Київській та Черкаській областях.

Нагадаємо, 22 квітня окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області. Мирні жителі не постраждали. Під ворожим вогнем перебували шість населених пунктів. Надійшло п’ять повідомлень про руйнування житла.

Спецпризначенці показали, як нищать ворожих піхотинців на Запорізькому напрямку, — ВІДЕО


Читайте також:

Запорізькі поліцейські показали кадри з ураженням окупантів, — ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!