Конфісковано майже мільярд гривень активів екс-глави Мотор Січ Богуслаєва

ВАСК задовольнив позов про стягнення активів екс-президента АТ Мотор Січ та його спільника, зазначає Офіс генпрокурора.

Практично мільярд гривень активів колишнього президента АТ Мотор Січ В’ячеслава Богуслаєва та його спільника топ-менеджера компанії Борисфен Петра Кононенка було стягнуто в дохід держави. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора на своєму Telegram-каналі в четвер, 18 квітня.

«Міністерство юстиції України подало до Вищого антикорупційного суду позов про стягнення активів колишнього президента АТ Мотор Січ та його спільника, який діяв на території держави-агресора. Рішенням суду цей позов задоволено», — йдеться в повідомленні.

У дохід держави стягнуто майже 600 млн грн, 11 об’єктів нерухомого майна, п’ять з яких – земельні ділянки, а також частки у статутному капіталі 11 підприємств з капіталом 367,3 млн грн та інші активи.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Міністерства юстиції про застосування санкції у вигляді стягнення активів колишнього президента заводу Мотор Січ В’ячеслава Богуслаєва та гендиректора російської компанії Борисфен Петра Кононенка. 

 

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp