У Криму вночі лунали вибухи на військовому аеродромі “Джанкой”

Вночі у Криму в місті Джанкой пролунали вибухи у районі військового аеродрому.

В ніч на 17 квітня у тимчасово окупованому Криму в місті Джанкой пролунали вибухи у районі військового аеродрому. На місці виникла пожежа. Про це повідомляє Telegram-канал ASTRA

Читайте також: У Конгресі США б’ють на сполох після секретного брифінгу: Україні терміново потрібна допомога

Канал пише, що жителі Джанкоя повідомляли про вибухи, пожежа в районі військового аеродрому триває, офіційної інформації немає

Згодом канал повідомив, що у Криму частково перекрито рух на трасі в районі Джанкоя. Про це повідомив Мінтранс анексованого регіону.

«Тимчасово обмежено рух автомобілів на ділянці автомобільної дороги Кордон із Херсонською областю — Джанкой — Феодосія від міста Джанкоя до с. Переможне Джанкойського району. Об’їзд цієї ділянки можливий через автомобільну дорогу від автодороги Кордон з Херсонською областю — Сімферополь — Алушта — Ялта до Азовського через населені пункти Серноводське, Рубинівка, Азовське Джанкойського району в прямому і зворотному напрямках. Схема руху автобусів за маршрутами регулярних перевезень приміського та міжміського сполучень тимчасово змінена. Найближчим часом буде опубліковано тимчасову схему об’їзду. Про зняття обмежень буде повідомлено додатково. Просимо вибачення за можливі незручності!!!», — йдеться в повідомленні відомства. 

Читайте також: Росія зранку вдарила по Чернігові: є загиблі, багато поранених

Водночас у відомстві не написали причину обмежень. 

Нагадаємо, понад 700 окупантів, 4 танки та 15 артсистем: Генштаб оприлюднив ватрати РФ за добу. За минулу добу армія РФ втратила 710 осіб, 4 танки, 15 артсистем, 1 засіб ППО, 2 БПЛА та багато іншого.