Удар по аеродрому “Джанкой”: партизани підтвердили ураження комплексу С-400 армії РФ

Партизани руху “Атеш” підтвердили успішність ударів по Джанкойському аеродромі.

Партизани руху “Атеш” підтвердили успішність ударів по Джанкойському аеродромі, а також повідомили про ураження новітнього комплексу С-400 армії РФ. Про це повідомляє «Атеш».

Читайте також: Поліція показала перші хвилини після удару РФ по Чернігову

“Ми підтверджуємо успішність низки ударів, які були нанесені вночі на території Джанкойського аеродрому. Підтверджується детонація в точці за координатами 45.7092211, 34.4270056. Раніше, на цій локації наші агенти фіксували підвезення довгих ящиків в обладнані капоніри”, — йдеться у повідомленні. 

Партизани також підтвердили ураження новітнього комплексу С-400 з вибухом пускової установки і серйозними ушкодженнями інших машин комплексу. 

“Окупанти вірили у свій новітній комплекс ППО настільки, що розміщували склади з ракетами безпосередньо біля пускової установки”, — додають в “Атеш”.

Читайте також: ГУР атакувало авіазавод у Татарстані, де виробляли Ту-22М і Ту-160М, — ЗМІ

Також внаслідок атаки було зафіксовано серйозне ураження в районі командного пункту 5 зенітного ракетного дивізіону 18 зенітного ракетного полку 31 дивізії ППО 4 армії ПКС ВС РФ, повідомляють наші агенти з підрозділу ППО.

Нагадаємо, у Криму вночі лунали вибухи на військовому аеродромі “Джанкой”. Вночі у Криму в місті Джанкой пролунали вибухи у районі військового аеродрому.