Збагатився на 190 мільйонів гривень: ДБР завершило розслідування справи Одеського військкома

У ДБР повідомили про завершення розслідування кримінального провадження щодо незаконного збагачення колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Співробітники Державного бюро розслідувань завершили розслідування кримінального провадження щодо незаконного збагачення колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомляють у ДБР.

Читайте також: В ISW порівняли, як успіх Ізраїлю відбивати іранські ракети підкреслює проблеми української ППО

“У ході розслідування було встановлено факти придбання членами сім’ї фігуранта дороговартісних автомобілів на території України з подальшим переміщенням за кордон, а також факти придбання елітної нерухомості за кордоном, загалом на суму понад 190 мільйонів гривень”, — йдеться у повідомленні.

Додається, що різниця між вартістю придбаних активів та легальними доходами обвинуваченого та членів його родини становить понад 140 мільйонів гривень. Походження цих коштів не підтверджено жодними документами.

Фігурант підозрюється за ст. 368-5 КК України (незаконне збагачення). Чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: Понад 700 окупантів, 6 танків та 41 артсистема: Генштаб оновив втрати РФ за добу

Нагадаємо, хотів сховатися від правосуддя: ДБР затримали колишнього одеського військкома. Працівники ДБР разом з прокурорами Офісу Генерального прокурора затримали колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Згодом  родичі намагалися вивезти Porsche: суд арештував майно Одеського ексвійськкома. Суд арештував майно родини ексвійськкома Одеського обласного ТЦК та СП Євгена Борисова.