На Дніпропетровщині мати знімала порно зі своїм 8-річним сином та продавала його в Інтернеті

На Дніпропетровщині жінка знімала порно зі своїм 8-річним сином та збувала відео та фото матеріали в Інтернеті.

На Дніпропетровщині мати знімала порно зі своїм 8-річним сином та збувала фото та відео в Інтернеті. Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура. 

Читайте також: Лукашенко назвав причини, чому Білорусь не вступає у війну проти України

“За даними слідства, підозрювана вдома неодноразово вчиняла насильницькі дії сексуального характеру щодо власного 8-річного сина.  Свої неправомірні дії вона фіксувала на мобільний телефон. У подальшому фото та відео збувала через месенджери”, — йдеться у повідомленні. 

Також жінка завантажувала з інтернет-ресурсів файли з інформацією, пов’язаною з дитячою порнографією, які зберігала та продавала.

У ході обшуку за місцем проживання підозрюваної співробітники СБУ вилучили мобільні телефони, комп’ютерну техніку та електронні носії інформації, що містять понад 500 фото- та відеофайлів з дитячою порнографією, у тому числі за участю її сина.

Зараз жінка перебуває під вартою без права внесення застави.

Читайте також: Подоляк розповів, що необхідно Україні аби наблизитися до завершення війни

У прокуратурі додали, що малолітні діти підозрюваної перебувають під тимчасовою опікою батька молодшої дитини.

За процесуального керівництва Кам’янської окружної прокуратури повідомлено про підозру жительці м. Кам’янське за фактами вчинення сексуального насильства щодо малолітньої дитини та виготовлення, зберігання, збуту дитячої порнографії (ч. 4, 6 ст. 153, ч. 1, 3, 4 ст. 301-1 КК України).

Нагадаємо, у МОЗ повідомили, що в Україні збільшилася захворюваність на кашлюк. В Україні попередили про зростання захворюваності на кашлюк й закликали вакцинуватися.