До України повернули тіла 99 полеглих оборонців

До України повернули полеглих військових, що воювали на Донецькому, Запорізькому та Харківському напрямках.

До України повернули тіла 99 полеглих оборонців. Зокрема вдалося репатріювати 77 тіл Оборонців, що воювали на Донецькому напрямку, 20 полеглих воїнів із Запорізького напрямку та двох захисників із Харківського напрямку. Про це повідомляють у Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими. 

Читайте також: Міністр оборони Німеччини порівняв Путіна із Гітлером

“Збройні Сили України перевезуть репатрійовані тіла та останки до визначених державних установ. Представники правоохоронних органів та судово-медичні експерти встановлять особи загиблих. Після ідентифікації тіла наших Оборонців передадуть родинам для гідного поховання”, — йдеться у повідомленні. 

У Центрі інформують, що загиблих вдалося повернути завдяки співпраці Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими з Об’єднаним центром Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, Секретаріату Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, Збройних Сил України (Центрального військового командування), Державної служби України з надзвичайних ситуацій та іншими представниками сектору безпеки та оборони України.

Читайте також: Удар РФ по Миколаєву: кількість жертв зросла до 5 осіб

Нагадаємо, довіра до США буде під питанням: Радослав Сікорський дорікнув Конгресу за затримку з допомогою Україні. Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Конгрес США зволікає з рішенням про допомогу Україні.