Зеленський провів Ставку щодо захисту Харкова

Президент України 8 квітня провів засідання Ставки верховного головнокомандувача щодо захисту Харкова.

У понеділок, 8 квітня президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача щодо захисту Харкова від російських ударів й можливість зміцнення ППО. Про це Володимир Зеленський повідомив у Telegram.

Читайте також: Миру в Україні можна досягти лише на полі бою, — президент Фінляндії

За словами глави держави, присутні заслухали доповіді військових щодо фізичного захисту обʼєктів енергетики та щодо результативності збиття дронів і ракет.

“Будуть окремі завдання для наших дипломатів щодо роботи з партнерами заради нових систем ППО для України”, — повідомив Зеленський. 

Президент подякував усім, хто в самому Харкові, у Харківській області максимально активно працює, щоб відновити для людей можливість нормально жити.

Читайте також: Система ТЦК не ідеальна, проте неприпустимо ображати військових, — Павлюк

Також присутні заслухали доповідь головком Олександра Сирського, який представив інформацію про ситуацію на основних бойових напрямках. 

“Тримаємо позиції. Головне зараз – ефективна логістика. Розвідка та спеціальні служби працюють над новими кроками для зменшення російського потенціалу війни”, — додав він. 

Нагадаємо, Олександр Павлюк закликав українців знайти мужність та стати на захист країни. Командувач Сухопутних військ ЗСУ закликав українців знайти мужність та стати на захист країни.