Зеленський з військовими провів нараду щодо дронів та проекту РЕБ

Президент України разом з військовими та урядовцями провів нараду щодо дронів. Присутні обговорили плани виробництва, а також спрощення процедури закупівель дронів.

Президент України Володимир Зеленський разом з військовими та урядовцями провів нараду щодо дронів. Присутні обговорили плани виробництва, а також спрощення процедури закупівель дронів. Про це Володимир Зеленський повідомив у Facebook.

Читайте також: Начальник Рівненського ТЦК після скандалу з поцілунками перевівся до бойової частини

“Оновили й деталізували плани виробництва на поточний рік за всіма типами безпілотників: FPV, бомбардувальниками, розвідниками, а також за далекобійними дронами для особливих завдань”, — йдеться у повідомленні. 

На зустрічі також обговорили, як забезпечити гнучкість оборонної промисловості. 

Зеленський повідомив, що на нараді були прийняті рішення щодо спрощення процедури закупівель, імпорту комплектовання, нарощування виробництва снарядів для дронів і навчання операторів. 

Читайте також: ССО знищили РЕБ «Житель» на Запорізькому напрямку (відео)

Проект побудови комплексної системи керування засобами РЕБ для захисту наших воїнів і техніки від російських безпілотників. Систему вже тестують на окремих напрямках. Запланували масштабування проекту на весь фронт.

Нагадаємо, естонський полковник Янно Мярк заявив, що затримка допомоги Україні може призвести до втрати контролю лінії фронту. Україна може втратити контроль над лінією фронту через проблеми з затримкою допомоги Заходу.