У британській розвідці назвали причину сповільнення наступу армії РФ під Авдіївкою

Просування російських військ сповільнилося протягом останніх тижнів, ймовірно частково через великі втрати, понесені в Авдіївській кампанії.

Російські війська продовжують зосереджувати свої операції в Донецькій області на сході України, досягаючи незначних успіхів. Водночас просування російських військ сповільнилося протягом останніх тижнів, ймовірно частково через великі втрати, понесені в Авдіївській кампанії. Про це повідомляють у Міністерстві оборони Великобританії. 

Читайте також: Зеленський відреагував на ракетну атаку по Україні та показав наслідки

Вони намагаються розширити зони контролю на північний захід від Донецька і, з великою ймовірністю ведуть бої за низку сіл, включаючи Орлівку, Тоненьке, Первомайське та Невельське.

Розвідка додає, що ситуація залишається нестабільною через ймовірно, нестача особового складу та боєприпасів з боку українських військових обмежує здатність українців утримувати позиції.

Читайте також: РФ готується до широкомасштабного конфлікту з НАТО, — ISW

Нагадаємо, російські добровольці назвали кінцеву мету своєї операції в Росії. В РДК розповіли, що головною метою добровольчих операцій є усунення путінського режиму в Росії.