Кремль збирає “голоси” серед загиблих військових для підтримки Путіна на “виборах”, — ГУР

Кремль на там званих “виборах” збирає голоси за президента Росії Володимира Путіна серед військових, які вже загинули на війні.

Кремль на там званих “виборах” збирає голоси за президента Росії Володимира Путіна серед військових, які вже загинули на війні. Про це повідомляють у ГУР

Читайте також: Удар БПЛА по Вінниччині: загинуло двоє осіб

“Згідно з останніми вказівками головного військово-політичного управління МО РФ критерії ідентифікації виборців з числа військовослужбовців спрощені настільки, що немає необхідності для їхньої фізичної участі у голосуванні. А для підтвердження особи не потрібен паспорт чи військовий квиток – достатньо навіть фотокопії документів”, — йдеться у повідомленні. 

У розвідці повідомляють, що до числа осіб, що “проголосували”, поряд із наявними військовослужбовцями, планують додати також і тих, хто нещодавно загинув, зник безвісти або потрапив у полон.

“Враховуючи, що українські захисники, за офіційними даними, щодня завдають російським загарбникам численних втрат на території України, кількість тих, хто у такий спосіб “підтримає” Путіна може виявитися досить значною”, — додали у ГУР.

Читайте також: Армія РФ намагається прорвати оборону: Сирський відвідав Авдіївський напрямок

У розвідці додають, що Кремль вживає цілий комплекс заходів для фальсифікації так званих «виборів президента Росії». Незважаючи на те, що всім очевидно, що ні сам факт цих виборів, ні їхні результати не є засобом легітимізації правління Путіна ні в Росії, ні за її межами.

Нагадаємо, у ГУР повідомляли, що Володимир Путін наказав окупантам «намалювати» 75% голосів на псевдовиборах. Президент Росії поставив собі за мету 75% явки і 75% підтримки на псевдовиборах на окупованих територіях України.