Російські добровольці знищили 2 склади БК армії РФ у Тьоткіному: Старовойт заявив про “українські ДРГ”

Російські добровольці знищили два склади боєприпасів російської армії в селищі Тьоткіне. Губернатор Курської області заявив, що на територію області зайшли “українські ДРГ”.

Російські добровольці знищили два склади боєприпасів російської армії в селищі Тьоткіне Курської області РФ. Водночас, губернатор Курської області заявив, що на територію області зайшли “українські ДРГ”. Про це повідомляють у Легіоні “Свобода Росії” та губернатор Курської області Роман Старовойт у Telegram.

Читайте також: Трамп думатиме про переговори з Путіним, але згодом усвідомить їх неможливість, — Джонсон

“Поки путінська армія знищує будинки цивільних, артилеристи Легіону філігранно знищили одразу 2 склади БК путінських військ у Теткіному. Красиво горить”, — йдеться у повідомленні. 

На відео видно, як добровольці знищують склади боєприпасів армії Росії. 

Водночас губернатор Курської області Роман Старовойт заявив, що в районі селища Тьоткіно нібито “українські терористи не залишають спроби увійти своїми ДРГ”.

Згодом Легіон «Свобода Росії», Російський добровольчий корпус і Сибірський батальйон зробили спільне звернення до губернаторів Курської та Бєлгородської областей Романа Старовойта і В’ячеслава Гладкова. 

Читайте також: Медведєв оприлюднив «російську формулу миру», яка передбачає капітуляцію України

“Звільнення російських регіонів від путінського терористичного режиму триває в ці хвилини. Наразі по путінських військах у Бєлгородській та Курській області наноситимуться масовані удари.  Ми закликаємо уповноважених осіб цих областей, насамперед губернатора Курської області Романа Старовойта і губернатора Бєлгородської області В’ячеслава Гладкова негайно оголосити евакуацію з усієї території вищезгаданих областей і без зволікання евакуювати цивільних.  Мирні жителі не повинні страждати від війни, і будь-які жертви в процесі бойових дій будуть на совісті Старовойта і Гладкова”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Бєлгороді заявили про обстріл: працює ППО є загиблий. У Бєлгороді заявляють про збиття повітряних цілей та обстріл. Також відомо про загиблого військового.