Навального вбили перед ймовірним обміном, — соратники політика

Навального вбили перед ймовірним обміном на кілера, співробітника ФСБ Росії Вадима Красикова.

Вбитого у в’язниці російського політика Олексія Навального мали обміняти на кілера, співробітника ФСБ Росії Вадима Красикова, який відбуває термін у Німеччині. Про це заявила голова Міжнародного Фонду боротьби з корупцією Марія Пєвчих. 

Читайте також: У британській розвідці назвали зброю, яку РФ намагається використати проти всього світу

Вона повідомила, що на початку лютого президенту Росії Володимиру Путіну запропонували обміняти кілера на двох американських громадян і Олексія Навального.

«Я отримала підтвердження, що переговори ведуться та знаходяться на фінальній стадії увечері 15 лютого. 16 лютого Олексія було вбито», — повідомила Пєвчих.

За словами Пєвчих, Путін прийняв рішення вбити Навального, так як не хотів бачити його на волі.

«Я розповідаю, чому Навального вбили саме зараз. Путіну чітко дали зрозуміти: єдиний спосіб отримати Красикова, це обміняти його на Навального. Так, подумав Путін! Навального на волі я не потерплю. І раз принципово Красикова готові міняти, то треба просто позбутись від предмета торгу. Поміняти потім, за нагоди, на когось ще. Це абсолютно нелогічно, абсолютно нераціонально, це поведінка божевільного мафіозі. Суть у тому, що Путін збожеволів від ненависті до Навального», — додала вона.

Читайте також: Макрон збирає союзників у Парижі для активізації допомоги Україні

Нагадаємо, у Росії заявили про смерть Навального у в’язниці. У Росії заявили про смерть опозиціонера Олексія Навального у в’язниці.