Зеленський вніс до Ради законопроєкт про демобілізацію строковиків

Президент України зареєстрував у Верховній Раді законопроєкт про звільнення військовослужбовців строкової служби після закінчення строкової служби під час воєнного стану.

Президент України Володимир Зеленський зареєстрував у Верховній Раді законопроєкт про звільнення військовослужбовців строкової служби після закінчення строкової служби під час воєнного стану. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко у Telegram та йдеться у карті законопроєкту №11035.

Читайте також: Україна зможе використовувати F-16 для ударів по військових об’єктах у РФ, — Столтенберг

У карті законопроєкту вказано, що документ про внесення змін до глави ХІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» щодо строків строкової військової служби уже направлений на розгляд Комітету.

«Законопроєктом пропонується: військовослужбовці строкової служби, строк яких закінчився під час дії воєнного стану та військову службу яких продовжено понад встановлені строки, звільняються з військової служби в запас у строки, визначені указом президента України”, — написав нардеп. 

Володимир Зеленський вніс до Ради законопроєкт про демобілізацію строковиків / t.me/oleksiihoncharenko

Володимир Зеленський вніс до Ради законопроєкт про демобілізацію строковиків / t.me/oleksiihoncharenko

Читайте також: ЗСУ можуть перейти у наступ у 2025 році: Буданов назвав умови

Нагадаємо, Володимир Зеленський проведе пресконференцію щодо війни. В ОП анонсували пресконференцію Зеленського на формі “Україна. Рік 2024”.