Юлія Навальна заявила, що продовжить справу чоловіка

Вдова загиблого опозиціонера попросила росіян розділити з нею лють до тих, «хто посмів убити наше майбутнє».

Вдова загиблого російського опозиціонера Олексія Навального Юлія заявила, що продовжить справу свого чоловіка. Про це вона сказала в опублікованому в понеділок, 19 лютого, відеозверненні в соцмережі Х. Менш ніж за добу відео набрало понад чотири мільйони переглядів.

 

«На моєму місці має бути інша людина. Але цю людину вбив Володимир Путін», — зазначила Юлія Навальна у першому відео у своєму акаунті в соцмережі.

 

Вдова політика сказала, що знає, через що конкретно вбито Навального і пообіцяла розповісти про причини того, що сталося найближчим часом.

 

«Я продовжуватиму справу Навального. Я продовжуватиму боротися за нашу з вами країну», – підкреслила дружина політика і закликала його прихильників продовжувати боротьбу проти війни, проти корупції та проти несправедливості.

 

У ролику вона просить поділити з нею лють.

 

«Лють, злість, ненависть до тих, хто посмів убити наше майбутнє. Я звертаюся до вас словами Олексія, в які дуже вірю: не соромно зробити мало — соромно не зробити нічого. Соромно дати себе залякати», — наголосила вона.

 

Раніше Юлія Навальна під час свого звернення до учасників Мюнхенської конференції з безпеки закликала світову спільноту згуртуватися та перемогти «жахливий режим, який зараз у Росії».

 

Примітно, що раніше Навальна не мала власних політичних амбіцій і в усіх інтерв’ю вона говорила, що завжди хотіла бути дружиною політика, а не політиком.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp