Ситуація надзвичайно важка: проти 3 ОШБр в Авдіївці не менше 15 тисяч окупантів

У пресслужбі 3 ОШБр повідомили, що на їхній ділянці фронту в Авдіївці — не менше 15 тисяч особового складу армії Росії.

Проти сил Третьої окремої штурмової бригади на нашій ділянці фронту в Авдіївці — не менше 15 тисяч особового складу армії Росії. Про це повідомляє пресслужба 3-ї окремої штурмової бригади. 

Читайте також: По всій Україні оголошено повітряну тривогу: загроза балістики

Повідомляється, що проти українських сил зокрема воює 114-та окрема мотострілецька бригада — колишній 11-ий окремий мотострілецький полк так званої “ДНР”. Також окремі задачі виконує особовий склад ГРУ, що здійснює нічні штурми із застосуванням засобів нічного бачення, проводить диверсії, а також коригує удари авіації й артилерії.

В оперативній інформації повідомляємо, що бригадою було завдано критичних уражень 74-ій та 114-ій окремим мотострілецьким бригадам ЗС РФ. Зазначається, що ворожі підрозділи були фактично “стерті”.

“Попередньо реальна кількість втрат оцінюється в 4200 “200-ми” і “300-ми” противника”, — йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Зеленський та Шольц підписали двосторонній безпековий договір

Пресслужба повідомляє, що вагомих втрат наразі зазнає і 30-та ОМСБр ЗС РФ. Наразі точаться бої проти 35-ої та 55-ої ОМСБр 41-ї армії, й проти 21-ої та 15-ої ОМСБр 2-ї армії.

“Попри те, що окупанти зазнають непропорційних втрат, ситуація в Авдіївці залишається надзвичайно тяжкою”, — додають у ОШБр.

Нагадаємо, Олександр Тарнавський повідомив, що ЗСУ відійшли з позиції «Зеніт» на околиці Авдіївки. Українські військові відходять з позицій “Зеніт” на південно-східній околиці Авдіївки.