Історичні кадри: Залужний двічі обійняв Зеленського при отриманні “Золотої Зірки”

Президент України вручив ордени Золота Зірка військовослужбовцям, родинам полеглих воїнів. Нагороди також отримали колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та керівник ГУР Кирило Буданов.

У п’ятницю, 9 лютого президент України Володимир Зеленський вручив ордени Золота Зірка військовослужбовцям, яким присвоєно звання Героя України, та родинам полеглих воїнів, удостоєних найвищого звання посмертно, а також відзнаки Хрест бойових заслуг. Зокрема, нагороди отримали колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та керівник української розвідки Кирило Буданов. Про це повідомляє Володимир Зеленський у Facebook та пресслужба Офісу президента. 

Читайте також: Польські фермери планують перешкоджати залізничним перевезенням з України

“Сьогодні відзначаємо державними нагородами та званням Героя України воїнів, які разом з усіма, хто став на захист нашої держави й українського життя, визначають долю України. Україна вже змогла зупинити Росію. Україна навчилася захищати своє саме так, як потрібно, щоб перемагати. І ми маємо пройти весь цей шлях саме так, як потрібно, щоб досягти українських цілей. Слава українським воїнам! Слава Україні!”, — написав президент. 

На опублікованому відео видно, що при отриманні нагороди Валерій Залужний двічі обійняв президента України. 

Читайте також: Сирський розповів про завдання, які стоять перед ним на новій посаді

Нагадаємо, Володимир Зеленський надав Залужному та Буданову звання Героя України. Президент України надав колишньому Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному та голові ГУР Кирилу Буданову звання Героя України.