На Прикарпатті жінки встановили “блокпост” від ТЦК та побили жінку з дитиною

У селищі Космач Івано-Франківської області місцеві жителі перекрили дорогу та побили двох жінок і дитину, вважаючи, що вона “навідниця ТЦК”.

У селищі Космач Івано-Франківської області місцеві жителі перекрили дорогу та побили двох жінок і дитину. Мешканці села перекрили сільську дорогу і зупиняли автомобілі, перевіряючи, чи не перебувають у них люди, які пов’язані з працівниками територіального центру зайнятості та соціальної підтримки населення. Про інцидент повідомляє поліція Івано-Франківської області, а також місцева мешканка Іванна Ванджурак, яку побили разом з її дитиною.   

Читайте також: Штучне запліднення у разі смерті військового: Рада врегулювала закон про біологічне батьківство

Постраждала жінка повідомила, що коли вона разом зі своєю 6-річною дочкою намагалася проїхати до відділення пошти Космача із сусіднього села їх побили місцеві мешканці. 

“У самому центрі біля заправки мене зупинив натовп розлючених жінок, з яких деякі особи були у великому стані алкогольного сп’яніння, у них були в руках палиці, бити, різні металеві штуки”, — написала Іванна Ванджурак.

За словами жінки, місцеві не вірили, що жінка із сусіднього села й заявили, що вона приїхала до них здавати їх чоловіків військкомату. 

“Вони почали бити машину, витягати мене. Одна жінка запхала биту у вікно і дала в голову дитині, тоді як інша мене тримала за волосся і я нічого не могла зробити”, — додала жінка. 

Постраждала написала, що внаслідок нападу у неї струс мозку, а у дитини забій носа.

Поліцейські з’ясували, що мешканці отримали неправдиву інформацію, яка була розповсюджена по локальних групах у соціальній мережі. 

Читайте також: Польські фермери планують заблокувати пункт пропуску “Дорогуськ — Ягодин”

“Близько сотні людей самовільно перекрили місцеву дорогу та не пропускали транспортні засоби. Між громадянами відбулись сутички, в яких постраждала неповнолітня та дві жінки. Вони були доставлені до місцевої лікарні”, — повідомляють у поліції.       

Додається, що правоохоронці на місці події провели з мешканцями роз’яснювальні бесіди та невдовзі люди розійшлись. 

Нагадаємо, на Одещині ДПСУ затримала «серійних» ухилянтів. 24-річного мешканця Запорізької області прикордонники зупинили вдруге, а 44-річний харків’янин уже вчетверте протягом місяця намагався поза пунктами пропуску нелегально потрапити за межі України.