РФ зосередила 27 тисяч військових біля північного кордону з Україною, — ЗСУ

Армія Росії зосередила 26-27 000 військовослужбовців у прикордонних з Україною Брянській, Курській та Білгородській областях.

Армія Росії зосередила 26-27 000 військовослужбовців у прикордонних з Україною Брянській, Курській та Білгородській областях. Про це повідомив полковник Збройних Сил України, ексречник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов для Еспресо.

Читайте також: Справу про держзраду екс-нардепа Рената Кузьміна передали до суду

«Це не є визначальним компонентом, який докорінно може змінити ситуацію на полі бою. Втім, там є кілька підрозділів ССО РФ, дотичних до диверсійно-розвідувальних дій на території наших областей», — повідомив Селезньов.

Полковник ЗСУ зауважив, що українська армія продовжує формувати оборонні фортифікації на кордоні з РФ й зазначив, що жителям Сумщини важливо дослухатися до керівництва ВЦА.

Читайте також: Голова СБУ офіційно прокоментував стеження за журналістами Bihus.Info

“Своєю чергою українські війська продовжують працювати над інженерно-фортифікаційними спорудами на кордоні з РФ. Ми знаємо, що протяжність цієї лінії повинна складати понад 1000 км», — додав він.

Нагадаємо, ССО провели спецоперацію  “Цитадель” у Чорному морі: підірвано РЛС армії РФ. У Чорному морі спецпризначенці ССО провели спецоперацію «Цитадель», в результаті якої було підірвано радіолокаційну станцію армії РФ.