Зеленський на Дніпропетровщині ознайомився з роботою центру підготовки вогневих груп

Президент України під час робочої поїздки до Дніпропетровської області відвідав центр підготовки, де відбувається тренування мобільних вогневих груп.

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Дніпропетровської області відвідав центр підготовки, де відбувається тренування мобільних вогневих груп. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента. 

Читайте також: “Нам ще буде важко, але не соромно”, — Залужний привітав начальника Генштабу Шапталу з днем народження

Як повідомляється, президент ознайомився зі станом укомплектування мобільних вогневих груп, спостерігав за навчальним процесом у спеціалізованих класах мультимедійних тренажерів ПЗРК «Фагот» та «Ігла», а також спостерігав за виконанням особовим складом мобільних вогневих груп практичних стрільб.

Під час візиту Зеленський також вручив державні нагороди військовослужбовцям регіонального управління військ територіальної оборони «Схід» Збройних Сил України та оперативного командування «Схід» Збройних Сил України.

Читайте також: Армія РФ припинила наступ на двох напрямках: Генштаб

“Хочу подякувати вам за знищення повітряних цілей ворога, за захист нашої держави, наших сімей, за захист України. Бажаю вам міцного здоров’я і тільки перемоги. Тільки вперед! Слава Україні!” – сказав президент, звертаючись до військовослужбовців.

Нагадаємо, Володимир Зеленський запропонував Раді продовжити воєнний стан. Президент України запропонував продовжити воєнний стан в країні ще на 90 днів.