Зеленський може давати оцінку підлеглим: в ОП прокоментували чутки про звільнення Залужного

Михайло Подоляк пояснив, що Валерій Залужний є частиною вертикалі президента України, тому глава держави може давати оцінку підлеглим.

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний є частиною вертикалі президента України Володимира Зеленського, тому глава держави може давати оцінку підлеглим. Про це радник глави Офісу президента Михайло Подоляк сказав у ефірі каналу «Ми — Україна».

Читайте також: Глава ГУР спрогнозував, коли ЗСУ підуть у наступ

“В нас є певна стагнація по лінії фронту і безумовно люди шукають якісь там приводи інформаційні для того, щоб збурити суспільство і отримати якийсь там певний хайп. Але давайте інакше на це подивимося… Для мене це взагалі загадково виглядає”, — відповів Подоляк. 

Він зазначив, що Головнокомандувач — це менеджер президента в цілому. 

«Він (президент України, — ред.) як верховний головнокомандувач усім цим займається і може давати оцінку підлеглим. Це нормальна дискусія в межах війни. Є офіційне спростування цього, поки змін немає. Якщо вони будуть, то говоритимемо», – підсумував він.

Читайте також: В ISW проаналізували заяви Путіна про “демілітаризовану зону” в Україні

Водночас Подоляк закликав не спекулювати довкола питання про можливу відставку воєначальника.

Нагадаємо, «звільнення» Залужного: у Зеленського відповіли на чутки. Повідомлення про «звільнення» головнокомандувача облетіли Мережу.