Говорили про снаряди та дрони: Зеленський провів Ставку

Президент України провів Ставку на якій присутні обговорили постачання снарядів та дрони.

У п’ятницю, 26 січня президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Присутні обговорювали питання фронту, снаряди та дрони. Про це Володимир Зеленський повідомив у Telegram.

Читайте також: Кремль зробив заяву щодо «нейтральності» України

“Авдіївка, Куп’янськ, південь – усі найважливіші напрямки наших дій. Детальні доповіді Головкома Залужного, командувачів Сирського, Тарнавського, Москальова, Гнатова й інших”, — повідомив президент. 

Зеленський повідомив, що фокусом уваги на засіданні були снаряди.

“Пошук нових контрактів, взаємодія з партнерами щодо ритмічності МТД, постійне нарощування власного виробництва. Також дрони, робота над збільшенням як обсягів, так і дальності застосування”, — додав глава держави. 

Президент також заслухав доповідь щодо захисту прифронтових та прикордонних територій, особливо від російського повітряного терору. 

Читайте також: До України повернули 77 тіл полеглих захисників

“Доручив підготувати детальні плани подальшого прикриття міст, громад і критичних обʼєктів з повітря”, — резюмував він.

Нагадаємо, Дмитро Лубінець звернувся до Червоного Хреста, дізнатися, чи повідомляла РФ про полонених в Іл-76. Дмитро Лубінець звернувся до Міжнародного комітету Червоного Хреста з запитом про те, чи повідомляла Росія комітет про транспортування військовополонених у літаку Іл-76.