Опади та пориви вітру: синоптики розповіли про погоду в Україні на 25 січня

У четвер в Україні передбачається хмарна погода з дощем та мокрим снігом. Також у західних та Вінницькій областях пориви вітру.

У четвер, 25 січня в Україні передбачається хмарна погода з дощем та мокрим снігом. Також у західних та Вінницькій областях пориви вітру 15-20 м/с; в Карпатах 19-24 м/с, хуртовина, I рівень небезпечності. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр. 

Читайте також: ГУР підтвердило підготовку до обміну полоненими

Так, у четвер в Україні, крім півдня, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Синоптики повідомляють, що у східних областях подекуди ожеледь.

Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, у західних, Вінницькій, вночі місцями і у північних областях пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби від 1° морозу до 4° тепла (вночі у східних та південно-східних областях 3-8° морозу, вдень на крайньому півдні країни 2-7° тепла).

У Карпатах сніг, хуртовина, пориви вітру 19-24 м/с; температура протягом доби 0-5° морозу.

Читайте також: Побиття підлеглих та збагачення: судитимуть керівників ТЦК та СП Рівненщини

Щодо погоди на Київщині, то передбачається мокрий сніг та дощ, вночі подекуди налипання мокрого снігу. Синоптики попередили також про ожеледицю на дорогах. 

Вітер південно-західний, західний 7-12 м/с. Температура протягом доби від 1° морозу до 4° тепла.

Нагадаємо, окупанти поранили подружжя на Херсонщині. У 58-річної жінки — вибухова травма, уламкові поранення руки та обличчя. У її чоловіка, 59 років, теж діагностували вибухову травму і контузію.