У двір депутата Закарпатської облради невідомий кинув гранату (фото)

Невідомий кинув гранату на подвірʼя депутата Закарпатської обласної ради.

У ніч на 23 січня у Мукачеві, що на Закарпатті невідомий кинув гранату на подвірʼя депутата Закарпатської обласної ради. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Закарпатській області.

Читайте також: ЗСУ показали збиття російської крилатої ракети з кулемета

“23 січня, близько 4-ої години ранку на головний пульт центрального спостереження поліції охорони надійшов сигнал “тривога” із одного з обʼєктів, а саме з приватного будинку в Мукачеві. На місце негайно прибув наряд поліції. Зʼясувалося, що господар помешкання – депутат Закарпатської обласної ради. “Тривожну кнопку” натиснув охоронець, який почув звук вибуху на подвірʼї”, — йдеться у повідомленні. 

Прибувши на місце правоохоронці зʼясували, що на територію двору невідома особа закинула гранату. Внаслідок вибуху ніхто з людей не постраждав.

Наразі триває огляд місця події. Оперативники працюють над розкриттям цього злочину та затриманням підозрюваного. 

Читайте також: Кулеба заявив, що росіяни не отримають український паспорт

Слідчі кваліфікують подію за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України, тобто Умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом вибуху. Відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано новий штам коронавірусу “Дженні”. В Україні у січні зафіксували 9 випадків нового субваріанту штаму коронавірусу Омікрон – JN.1, який називають “Дженні”.