До -11 морозу та опади: синоптики розповіли про погоду в Україні 23-26 січня

В Україні з 23 до 26 січня передбачаються опади у вигляді дощів або снігу, крім того, дещо підвищиться температура повітря.

В Україні з 23 до 26 січня будуть атмосферні фронти з північного заходу. У більшості областей країни передбачаються опади у вигляді дощів або снігу, крім того, дещо підвищиться температура повітря. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр. 

Читайте також: Новий оборонний пакет від Польщі: Туск зустрівся із Зеленським у Києві

У вівторок, 23 січня у західних, північних та Вінницькій областях передбачається невеликий сніг, вдень місцями з дощем, на решті території без опадів, у наступні дві доби в більшості областей мокрий сніг та дощ, в Карпатах значний сніг, 24 січня на Закарпатті значні опади.

Вітер південний з переходом на західний, 7-12 м/с, завтра в Карпатах, в середу в західних областях, в четвер, 25 січня місцями в Україні пориви 15-20 м/с, на високогір’ї Карпат 25-30 м/с.

Синоптики також попередили про ожеледицю на дорогах. 

Температура 23-24 січня вночі 0-5° морозу, на сході країни, найближчої ночі також і в Сумській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях 6-11° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на крайньому півдні та заході країни до плюс 5°; 

Читайте також: Окупанти обстріляли Бериславський район, є руйнування

У четвер, 25 січня в більшості областей протягом доби від 1° морозу до 5° тепла (у східних областях та Карпатах вночі 2-7° морозу).

У п’ятницю, 26 січня передбачається невеликий мокрий сніг. Температура вночі та вдень від 3° тепла до 3° морозу.

Нагадаємо, Мін’юст просить ВАКС конфіскувати активи Богуслаєва та колишнього топменеджера “Мотор Січі”. Міністерство юстиції України подало до Вищого антикорупційного суду позовну заяву про застосування санкції до Богуслаєва Вячеслава та Кононенка Петра.