Трамп заявив, що «закінчить війну» в Україні ще до інавгурації

Політик також дорікнув Європі, що та нібито «дала Україні у 10 разів менше грошей, ніж США».

Екс-президент США Дональд Трамп пообіцяв у разі перемоги на виборах зупинити війну в Україні ще до своєї інавгурації — ще до того, як офіційно зайде в Овальний кабінет. Про це він заявив на зустрічі з прихильниками у штаті Нью-Гемпшир.

«Ще до того, як я зайду в Овальний кабінет, і за деякий час після того, як ми виграємо президентські вибори, я врегулюю цю жахливу війну між Росією та Україною. Я її врегулюю. Я знаю Путіна, я знаю Зеленського дуже добре, я знаю обох. Ми врегулюємо це, це потрібно врегулювати. Це кровопролиття зараз там. Відновимо мир за допомогою рішучості», — запевнив політик.

Він додав, що Європі «доведеться збільшити витрати на Україну до рівня США». Він дорікнув Європі, що «дала Україні у 10 разів менше грошей, ніж США».

Нагадаємо, колишній президент США Дональд Трамп, який прагне переобратись на цю посаду у 2024 році, пообіцяв «дуже швидко» завершити війну в Україні.

Зеленський знову запросив Трампа в Україну

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp