Міноборони розірвали всі договори з компаніями Гринкевича

Міністерство оборони України розірвало контракти з компаніями львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича.

Міністерство оборони України розірвало контракти з компаніями львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, підозрюваного у розкраданні коштів. Про це повідомив заступник міністра оборони Віталій Половенко на пресконференції в Інтерфакс-Україна.

Читайте також: Хакери атакували Москву: частина міста без інтернету та ТБ

“Щодо позиції Міністерства оборони стосовно кейсу Гринкевичів: позиція така, що після публікації статті, що було висвітлено в ЗМІ, Міністерство оборони одразу прийняло рішення про розірвання тих договорів, які були Міноборони раніше укладені”, — сказав він.

Нагадаємо, 29 грудня ДБР затримало львівського бізнесмена та одного з найбільших постачальників Міністерства оборони Ігоря Гринкевича. Бізнесмен пропонував хабар у розмірі $500 000 одному з керівників Головного слідчого управління Бюро за сприяння у поверненні майна, вилученого у підконтрольних йому компаній під час слідства. Вже 30 грудня Гринкевичу було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 429 440 000 гривень.

Читайте також: Нардепа Дубінського судитимуть за підроблення документів для виїзду за кордон

Нагадаємо, голова Львівської ОВА розповів, що підписував зі скандальним бізнесменом Гринкевичем. Голова Львівської ОВА Максим Козицький розповів про підписання меморандуму з бізнесменом Ігорем Гринкевичем.