Логістика у війську має стати швидшою — Зеленський

На засіданні Ставки верховного головнокомандувача обговорили відкриття нових ліній виробництва зброї та боєприпасів в Україні.

Президент Володимир Зеленський наголосив на необхідності прискорення військової логістики. Про це глава держави сказав у вечірньому зверненні, підбиваючи підсумки проведеної у вівторок, 9 січня, Ставки верховного головнокомандувача.

 

«Головне — уся логістика має стати швидшою. Обговорили також відкриття нових ліній виробництва зброї та боєприпасів в Україні — на наших підприємствах та разом із партнерами», — заявив президент.

 

Зеленський додав, що на засіданні також розглядалося постачання, якого Україна очікує цьогоріч.

 

«Попри всю наявну проблематику у світі наш акуратний, чіткий підхід до кожної потреби, до кожної можливості здатен забезпечити Сили оборони всім необхідним. Ми бачимо, як реалізувати українські пріоритети цього року: що для цього потрібно, хто для цього потрібен та які сигнали можуть спрацювати», — додав глава держави.

 

За його словами, на Ставці окремо й детально проаналізували роботу Повітряних сил ЗСУ, результати збиття російських ракет і дронів.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp