Знищили десятки одиниць техніки РФ: у ГУР показали бойову роботу спецпідрозділу «КАБУЛ 9»

Воїни спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України “КАБУЛ 9” знищили десятки одиниць військової техніки армії РФ.

З початку повномасштабної війни воїни спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України “КАБУЛ 9” знищили десятки одиниць військової техніки армії РФ. Про це повідомляють у ГУР.

Читайте також: СБУ затримала жителя Черкас, який за гроші обіцяв «повернути з полону» бійця ЗСУ

“Віртуози ― працює підрозділ ГУР  “КАБУЛ 9”. Про ефективність бойового загону найкраще свідчить кількість знищених ним ворожих цілей”, — йдеться у повідомленні. 

У ГУР додали, що за час участі у бойових діях воїни спецпідрозділу «КАБУЛ 9» ГУР МО України власними силами та засобами спалювали ворожих:

  • 12 танків;  
  • 25 броньованих машин;
  • 2 літаки Су-25;
  • 11 артсистем;
  • 12 комплексів РЕБ.  

Також у взаємодії з різними оперативно-тактичними групами Збройних Сил України оператори безпілотників підрозділу допомагали виявляти, коригувати вогонь та знищувати ворога:

  • 33 САУ;
  • 16 комплексів РЕБ та РЕР;
  • 24 ЗРК;
  • 2 командні пункти ворога.

У ГУР розповіли, що “КАБУЛ 9” виник на початку повномасштабного вторгнення Росії: за сприяння та участі начальника ГУР МО України Кирила Буданова підрозділ сформували ветерани українських спецслужб та ЗСУ.

Читайте також: Зеленський провів Ставку з командувачами основних напрямків фронту

“Назва спецпідрозділу ― абревіатура, сенс якої відомий лише його воїнам”, — повідомляють у ГУР.

У ГУР додали, що за час участі у бойових діях воїни спецпідрозділу «КАБУЛ 9» ГУР МО України власними силами та засобами спалювали ворожі військові частини:

Зазначається, що після участі у боях за Київ на Гостомельському та Броварському напрямках розвідники-спецпризначенці вирушили на південь України, де й до сьогодні продовжують знищувати ворога. Мінометні розрахунки та снайперські групи української військової розвідки також працювали під час оборони Бахмута.

“Погляньте, як віртуозно воюють і знищують московського ворога ці термінатори!”, — додали у ГУР та опублікували відео бойової роботи “КАБУЛ 9”.

Нагадаємо, за атакою на нафтобазу та енергооб’єкт в Орлі стоїть ГУР. За атакою на нафтобазу та енергетичний об’єкт у місті Орел в Росії стоїть Головне управління розвідки МО України.